Oameni II

Se loveste intunericul de fereastra pe care, cateodata privesc dealurile, de acum inverzite cu iarba proaspata.

Timpul continua sa treaca, visele mele continua sa se contureze, incet cu parfum de copilarie, cu zambete si lacrimi izvorand din vieti impletite frumos, unele peste altele, cu bucurii si cilpe ce schimba parca totul in jurul lor.

In dimineata asta am regasit(virtual) un om care, candva, era minunat, probabil si sper, ca inca mai este la fel, o prietena pe care am iubit-o neconditionat si care mi-a adus atat de multe bucurii si clipe frumoase incat greu gasesti intr-un singur om.(V.)

In luna care a trecut am intalnit oameni frumosi si calzi si plini de…tot ce e nevoie ca sa fi mai mult decat un simpul om, mai mult decat un siplu strain in multime.

In tot acest timp ce a trecut(de cand nu am mai stiut sa scriu)am intalnit fericeirea – adevarata fericire care nu dureaza doar o clipa. Ea e un intreg, aici acasa.

Intre timp, pe drumul meu am intalnit tirsteti si dezamagiri si speranta.

Am jucat roluri care nu-mi erau destinate si in final am parasit scena in huiduilelile publicului. Si totusi masca care mi-a ramas pe chip, inca rade. De ce? Pentru ca atunci cand renunti la simple personaje din viata, apar in calea ta si oameni. Si da , din fericire i-am cunoscut(sincer, mai multi decat speram). Despre primii am mai scris… Despre ceilalti doi… hmmm sunt atatea de spus… sunt atat de frumosi impreuna incat parca tot universul s-a intors pe dos pentru a-i face sa se intalneasca(sau sa se regaseaca). Sunt dulci si parfumati  si atat de plini de fericire incat te pot umple intr-o secunda. Rasul ei te poate scoate din cea mai crunta tristete, iar felul lui de a fi, te fac sa speri ca inca mai exista oameni care pot schimba multe din lumea asta.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: