Atat de aproape…mereu

Cu inima plina de bucurie m-am intors  spre el, iar el… m-a primit cu bratele larg deschise, impodobit de sarbatoare, cu stazile la fel de inguste si pavate, cu zambete si parfum de amintiri inca vii…In el mi-am scaldat sufletul, mi-am umezit ochii cu larimi calde, mi-am pieptanat clipele rand pe rand, savurandu-i asfaltul, luminile si aerul rece pana dincolo de simturi. El, m-a privit cuminte, static – nu a zambit, nu si-a cantat bucuria altauri de mine si doar a ramas mut…i-am simtit privirea calda ce m-a urmarit necontenit pe strazi.

Am stiut dintotdeauna ca dragostea ce i-o port nu se va schimba niciodata…prin mine vor fi trecut oamnei si clipe, amintiri si sentimente. Si cu toate astea el va fi ramas la fel peste ani , peste noptile reci sau fierbinti de vara, peste strazile impodobite cu cantec si rasete.

Astazi, mai pustie ca niciodata, imi astept regasirea in bratele lui care ma vor legana la nesfarsit. E singurul lucru de care pot fi sigura, e singurul lucru in care am incredere, e singurul sentiment, pur, dezgolit de toate rautaiile lumii, singurul ce va dainui vesnici in sufletul meu.

Reclame

3 răspunsuri to “Atat de aproape…mereu”

  1. mihaela13o Says:

    Frumos…

    • Multumesc:)…se pare ca orasul meu despre care am scris e mai mare ca si micutul tau oras despre care scriai la”about me”,dar cu siguranta la fel de important in sufletul tau.

  2. daca ma mai faci sa plang..te bag in p-da mati!ca si asa plang nonstop..asa ca scrie dracu ceva vesel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: