Acolo

Impovarata de lungul drum dintre noi, m-am oprit la umbra viselor noastre. Am lasat jos ranita veche, plina de toate acele zile de vara, plina de praful drumului ce-l starbatem impreuna, plina de parfumul primei zapezi pe care n-am mai gustat-o de secolo, ani si clipe trecand fugare, efemere prin noi. Am stiut ca la capatul drumului ne vom gasi zambind, eu strengareste de dupa un copac, tu, in coltul gurii, stramb.

Mi-am stans haina uscata pe mine, am muscat nesatula din aerul ce m-a plesnit dureros peste obraji si am plecat mai departe. Unde voi ajunge nu sunt nici izvoare, nici capre negre sau fragi inmiresmati ce te imbie sa le rupi trupurile firave, sa le spargi intre dinti semintele de un dulce ametitor. Unde voi ajunge nu sunt nici oamenii pe care amandoua i-am visat, i-am cautat si nu i-am mai regasit vreodata. Unde vom ajunge poate ca nu e nimic.Poate ca sunt doar clipele trecute de mult, poate ca sunt doar visele ce au ramas inca neimplinite, poate ca e un imens pustiu si o nestavilita singuratate.

Si atunci de ce mergem ? De ce ne dorim „Acolo”…Afla-vom raspunsul ?

Reclame

2 răspunsuri to “Acolo”

 1. Îmi place să ghicesc starea pe care vrei să o trasmiţi, îmi place să banuiesc miezul învelit în poezie, să-ţi înţeleg trăirile. De acestă dată, însă nu mă simt în largul meu să scriu aici ce am înţeles.

  E frumoasă metafora acestui „Acolo”- un loc construit din vise, cu două cărări, fiecare pentru o singură persoană ce duc spre el. Cărările sunt apropiate, aproape poţi să dai mâna cu persoana de lângă tine, în unele locuri, dar nu se întâlnesc doar „Acolo”.

  Dacă aş fi fost pe un alt blog aş fi cerut un indiciu ca să ştiu daca am înţeles bine, sau am inventat eu totul, inspirat de ceea ce am citit. Însă ştiu că scrii pentru tine, nu pentru cei care ar putea citi, şi de aceea nu cred că ar trebui să iţi cr aşa ceva…

  Eu scriu pentru a umple acel gol ce se naşte atunci când nu împărtăşesc ceea ce simt, pentru a mă înţelege mai bine, şi pentru a afla cum vad alţii universul meu. La început credeam că multă lume nu mă va întelege, mi-era chiar ruşine să scriu, dar am fost uimit plăcut să văd că nu e aşa. Deşi unele din părerile altora nu le aprob, îmi place să înţeleg realitatea lor.

  Tu de ce scrii?

 2. LA MULTI ANI

  Fie ca toate visele tale sa fie o realitate, fara poveri,
  o lume implinita in care sa stralucesti!

  Cu dragoste, Adrian si Adriana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: