Primavara?Unde?

Muta, rece, uitata undeva, intr-un  oras strain, intr-o tara, inchisa intre cei patru sau sase sau cine stie cati dracu pereti o fi avand chestia asta, pereti ai  unui camere livide, statice… Visez… Visez la locuri pe care le indragesc,pe care le iubesc pasional pana la refuz, nebuneste pana la epuizare,  la clipele adanci si inmiresmate, fumate repede intr-un gang  miorsind a mucegai, la orele interminabile, obositoare cu gust de tigara si bere si vin si fructe abia taiate… totusi atat de frumoase, atat de pline de tot, atat de  bogate de muzica, muzica buna si oameni- oamnei simplii, altii complicati, oameni zambitori sau enervanti, oameni adunati la un loc, fara nici un sens, fara nici un scop anume…doar oameni…si dincolo de toate….primavara, pian , ganduri indepartate si picaturi de ploaie, picaturi de roua uitate  pe obrazul meu si haine imbacsite.

Cand vine din nou primavara?Va ploua din nou pe Eroilor cu picaturi mari si reci? Voi ramane sa ma odihnesc pe banca din fata tuturor acelor clipe, acelor amintiri, acelor zile cu fum de tigara si cantec de pian?

 

Reclame

Un răspuns to “Primavara?Unde?”

  1. Călătorul are întotdeauna cel mai bine definită această noţiune. O simte ca un gol – o toamnă morbidă şi grea. Primăvara o păstrează într-o sticlă bine închisă, la piept. Nu o deschide niciodată; doar o priveşte prin peretele transparent. Ea poate să trăiască doar „acasă”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: